Известие

Collapse
No announcement yet.

супер евтина Алфа 159...!!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• супер евтина Алфа 159...!!?

Здравейте на всички, зарибил съм се да си взимам Алфа 159. Ако някой случайно е оглеждал този екземпляр бих се радвал да сподели. Сигурен съм, че колата не е в топ състояние, но ми е интересно ако се вкарат още 2000-3000лв. дали няма да се получи една прилична кола да си покарам 2-3 год. докато секнат дизела и в БГ. Смятам да се прибирам към Пловдив това лято и ми трябва нещо за каране напред-назад. Благодаря предварително! линк към офертата-->https://www.cars.bg/offer/c2512717
    Last edited by superscandalous; d.m.y г., 02:55.

Първоначално публикувано от superscandalous Покажи съобщение
    Здравейте на всички, зарибил съм се да си взимам Алфа 159. Ако някой случайно е оглеждал този екземпляр бих се радвал да сподели. Сигурен съм, че колата не е в топ състояние, но ми е интересно ако се вкарат още 2000-3000лв. дали няма да се получи една прилична кола да си покарам 2-3 год. докато секнат дизела и в БГ. Смятам да се прибирам към Пловдив това лято и ми трябва нещо за каране напред-назад. Благодаря предварително! линк към офертата-->https://www.cars.bg/offer/c2512717
    Всичко е на късмет, но 2000 ще стигнат за регистрация, първоначално обслужване, евентуално гуми... Никой не знае колко ще похарчиш, а колата (почти всяка) може да глътне много.
    146 1.3 боксер 1996г.
    156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Приятелче, не знам състоянието на колата, но моята я взех юни месец 2018г. и тази се продаваше още оттогава на 4500лв. Едва ли й е читава съдбата и вероятно е като жена с тъмно минало - крие само изненади 😉
      Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm 150HP 2007 - Il treno veloce.

Comment

За да я продават за 1500€ сигурно са я купили за 500€...
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Аз не бих скочил на това животно. Ако беше читаво, досега щяха да са го замазали за 7-800лв и да го продадат за 6000.
          Иначе 3000 са малко пари за такава кола, почти винаги можеш да си ги избиеш дори да я пръснеш на части, стига да я разколачиш още след покупката, без да набиваш средства в нея. Обаче почнеш ли, то еко такси, регистрации, обслужване, боядисване тук там и вече си около 2500лв назад. Ако има късмет и всичко е таман ще имаш кола, обаче ако не е, ще потънат още толкова докато стане както трябва.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Неслучайно хората са казали "Горчивината от лошото качество остава дълго след краткото удоволствие от ниската цена." Моят съвет е да я пропуснеш освен ако не я продаваш на части.

Comment

И аз бих ти препоръчал да я прескочиш. Като изключим, че е очукана отвсякъде, предвид сивото табло от друга кола, почти с гаранция са гърмяли еърбеците. Както казаха другите, мястото ѝ е по-скоро в някоя морга, от където вероятно е "спасена" преди да дойде у нас.

Comment

Особено автоматик се купува задължително на малко километри и в идеално състояние като се тества. Тоест - без да рита, без да сеца, трябва да превключва плавно и т.н...

Щото автомат се прави трудно, скъпо и малко сервизи се хващат.
                И аз търся да си купувам автоматик и такива тъжни варели не бих погледнал в никакъв случай.

https://www.mobile.bg/11551108340996745
                Това е най-евтината, която бих се разходил да погледна, щото и отвън и отвътре изглежда ОК... Но като знам че врачани внасят главно австрийски тоалетни, най-вероятно е изгнила и затова е толкова евтина.

Наистина хубавите почват от 8.
                И седаните са малко по-скъпи от катафалките.
                156 2.0TS

Comment

Сега забелязах, че седалките са доста странни ...

Не зная дали са претапицирани или за загърнати с нещо, но изглеждат като чували ...
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Мен пък много ми харесват ковьорчетата на седалките
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

По всичко личи, че колата е пълен гроб. Никой уважаващ себе си и средствва си, не би си купил такъв ковчег. Прави си смвтката, след като е в този вид колата, как е поддържана преди това. 159 е все още скъп автомобил за поддръжка и може няколко пъти да надмине стойността си. Не те съветвам ако не искаш да правиш грешката, от която реват масово тези, кокто купуват емоционално красив автомобил, но после нямат възможност или не искат да ремонтират постоянно. Сигурен съм, че ако вземеш този боклук или някой от масово евтино продаващите се, ще намразиш марката. Не бих си причинил такъв ужас. По-добре изчакай още и когато станат наистина по-евтини и за поддръжка и запазените да са на тези пари или просто събери 10-15 хил. лв и вземи нещо, което да си личи, че е поддържано, а не само експлоатирано. В момента ако вземеш това, пак във времето ще ти стъпи на подобни пари, но вече ще ти е омръзнало и пак няма да е като хората.

Comment

Благодаря за отговорите, определено изглежда зле колата на пръв поглед, те даже и читави снимки не са си направили за обявата та камо ли колата...Ще разгледам какво се предлага в autoscout24 тия дни...по автокъщите в БГ предполагам, че надали ще съществува читав екземпляр.

Comment

Пич, ако идеята ти е за нещо евтинко, с което да си бръмчиш напред-назад из Пловдив, съвсем отговорно бих те насочил към друга кола, различна от АР159.
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Верно си е.
                            За 3 бона - 156.
                            156 2.0TS

Comment

За евтинката от тези снимки просто нищо не може да се каже,но от това че е събирана като конструктор от различни автомобили... не е ок,дори и да се абстрахираме от външните забележки!!!
                              Относно тази за 5390лв., която била първата "читава" с най - ниска цена. Салона вътре никак не отговаря на тези 170000км. а предполагам,че ако я видиш на живо отвън ще се уплашиш. Защо ли е снимана на сянка а на 2 метра има такова хубаво слънце . За ръжда не знам ако отдолу е като болтовете на решетката отпред...
                              Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

Working...
                              X